Geschikte stappen om de geposte video’s op Facebook op te slaan

Bent u op zoek naar geschikte stappen om de geplaatste video’s op Facebook te kunnen opslaan? Als dat zo is, dan mag je heel blij zijn dat je eindelijk de perfecte site hebt gevonden. En hier wordt u zo snel mogelijk geholpen met het nodige. Maar als u ook last heeft van andere gerelateerde problemen, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het Facebook-klantenservicenummer. En dan zullen de meest geschikte experts u de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om uw geposte video’s van uw Facebook-account op te slaan:

 Allereerst moet u beginnen door u aan te melden bij uw Facebook-account op uw laptop of desktopcomputer, en dan moet u naar uw profielpagina gaan.
 Vervolgens moet u naar het kopmenu gaan en vervolgens met de cursor over de optie ‘Meer’ gaan.
 En dan moet je de knop ‘Video’s’ selecteren.

OPMERKING: Als u deze optie niet ziet, moet u de optie ‘Secties beheren’ selecteren in het menu ‘Meer’ en vervolgens ‘Video’s’ inschakelen.
 En nu moet je in het deelvenster ‘Video’s’ de knop ‘Jouw video’s’ selecteren.
 Je moet dan met je muis over de video gaan die je wilt downloaden, en dan moet je het potloodpictogram selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van de afbeelding bevindt.
 Hierna moet u de optie ‘SD downloaden’ (standaarddefinitie) selecteren of u kunt ook de optie ‘HD downloaden’ (hoge definitie) selecteren.
 Eindelijk, eindelijk, verschijnt de video op een nieuw scherm. Je hoeft alleen maar de drie verticale stippen te selecteren (je zou ze in de rechterbenedenhoek van de videospeler moeten zien), waarna je de knop ‘Downloaden’ moet kiezen. Waarna u de bestanden met succes naar uw computer hebt gedownload.

Nadat u de bovenstaande stappen grondig hebt doorlopen, zou u dit zelf moeten kunnen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Facebook bellen nummer. De ijverige technici zullen in de kortst mogelijke tijd beschikbaar zijn om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *