Stappen Om Een ​​Chatroom Te Maken Vanuit Je Facebook Nieuwsfeed

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om een ​​chatroom te maken vanuit uw Facebook-nieuwsfeed? Als dat zo is, zou je blij zijn te weten dat je eindelijk op de juiste blog bent beland. Maar als u ook andere Facebook-vragen hebt, kunt u op elk moment het Facebook klantenservice nummer bellen. Dan staat het meest efficiënte team van experts u binnen de kortste keren bij.

Volg de onderstaande stappen om een ​​chatroom te maken vanuit uw Facebook-nieuwsfeed:

  • U moet eerst naar Facebook gaan en inloggen op uw account.
  • En dan moet je vanuit je newsfeed-gedeelte op de knop ‘Create Room’ klikken.
  • Hierna moet je op de optie ‘Kameractiviteit’ klikken om een ​​activiteit of thema voor de kamer te kiezen.
  • Klik vervolgens op de knop ‘Nieuw’ om een ​​aangepaste activiteit te maken, of u kunt ook kiezen uit ‘Hanging out, keep me company, happy hour, etc.
  • U moet nu op de optie ‘Wie is uitgenodigd’ klikken om uw gastenlijst samen te stellen. Daarna moet je op de optie ‘Vrienden’ klikken om al je Facebook-vrienden uit te nodigen. Vervolgens moet je op de knop ‘Specifieke vrienden uitnodigen’ klikken en vrienden selecteren die je wilt uitnodigen en vervolgens op ‘Vrienden uitnodigen of uitnodigen’ klikken.
  • Klik nu op de knop ‘Starttijd’ en vervolgens op ‘Startdatum of Starttijd’ om een ​​datum en tijd in te stellen. Je hebt ook de mogelijkheid om meteen te beginnen, je hoeft alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.
  • Vervolgens wordt u gevraagd of u het delen van links wilt inschakelen; hierdoor kan iedereen met een link de kamer binnen, inclusief mensen die niet je Facebook-vrienden zijn en ook degenen die geen Facebook of Messenger hebben.
  • Ten slotte moet je een Facebook-status typen en op de optie ‘Posten’ klikken om de kamerlink met je genodigden te delen.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk te gebruiken. En als u problemen ondervindt, moet u Contact Facebook Bellen nummer. Dan staan ​​de technici klaar om u te begeleiden met de benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *